رئیس کل بانک مرکزی: تأمین مالی بنگاه‌های اقتصادی از 4100 همت عبور کرد قیمت دلار و یورو شامگاه ۸ مهر ۱۴۰۵ قیمت سکه شامگاه ۸ مهر ۱۴۰۵ قیمت طلا شامگاه ۸ مهر ۱۴۰۵ افزایش رقم کالابرگ برای دهک‌های پایین؛ جزئیات جدید جدول آخرین قیمت نقره امروز چهارشنبه ۸ مهر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۹ مهر ۱۴۰۵ / سکه وارد کانال ۲۶۰ میلیون تومان می‌شود؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۹ مهر ۱۴۰۵ قیمت دلار کارت ملی امروز چهارشنبه ۸ مهر ماه ۱۴۰۵ جزییات حذف رمز ۱۱۱۱ کارت سوخت آزاد / نحوه سوخت‌گیری در جایگاه‌ها نحوه افزایش حق مدیریت مدیران اعلام شد+ جزییات  جزییات ابطال بخشنامه اضافه کاری روز‌های پنجشنبه بانک‌ها جزییات افزایش حقوق کارمندان و بازنشستگان از مهر ۱۴۰۵ ثبت نام جدید سایپا طرح پیش فروش نقدی آریا اتوماتیک و کوییک اس مهر ۱۴۰۵+ جزییات  جدول آخرین قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه ۸ مهر ۱۴۰۵ جدول قیمت طلا، دلار، یورو، تتر امروز چهارشنبه ۸ مهر ۱۴۰۵

رشد شارپی بورس چقدر امکان‌پذیر است؟

رشد شارپی بورس چقدر امکان‌پذیر است؟ سازمان بورس در جلسه شب گذشته تصمیم به تغییر دامنه نوسان گرفت و دامنه نوسان منفی سهم‌ها از ۵ درصد به ۲ درصد کاهش پیدا کرد، بعد از این تصمیم بسیاری از فعالان بازار انتظار رشد شارپی بورس را دارند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۹ - ۱۹ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 07
کد خبر: ۷۶۷۰۲

به گزارش راهبرد معاصر، به نظر می‌رسد تغییر دامنه نوسان و همچنین منع بازارگردان‌ها در فروش سهم باعث روند صعودی بازار سهام شد اما سئوال اینجاست که تصمیمات جدید برای تغییر دامنه نوسان چقدر بر روند بورس تاثیرگذار است؟


ایمان رئیسی، کارشناس بازار سهام در رابطه با تاثیر تصمیم تغییر دامنه نوسان بر روند بازار سهام گفت: این تصمیم می‌تواند مسکنی به بازار سهام باشد تا جو بی‌اعتماد و ترس موجود در بازار سهام کمی آرام بگیرد و به نوعی دربردارند این پیام است که می‌خواهد جلوی ریزش بورس را بگیرند. به نظرم این تصمیم می‌تواند بر بازار سهام تاثیر بگذارد اما نباید انتظار رشد شارپی را برای بازار سهام داشت.

 

این کارشناس در ادامه گفت: تغییر دامنه نوسان نمی‌تواند جلوی ریزش بورس را بگیرد و ممکن است این ریزش با این تصمیم کند شود اما از طرفی شرایط برای بازار سهام خوب و این تصمیم بیشتر به بازگشت اعتماد به بورس تاثرگذار است، همچنین تغییر دامنه نوسان بر روی سهم‌های کوچک تاثیر بیشتری دارد زیرا این سهم‌ها بسیار راحت‌تر به مدار مثبت حرکت می‌کنند.

 

این کارشناس در رابطه با آینده بازار سهام گفت: به نظر می‌رسد تا قبل از عید یک روند صعودی داشته باشیم اما نباید انتظار صعود شارپی را داشت. احتمالا در آینده روند بازار نمادهایی چون خودرویی، بانکی و نمادهای کوچک روند بهتری داشته باشند، از طرفی شنیده می‌شود که قرار است برخی از تحریم‌ها نیز فعلا تعلیق شود که این موضوع می‌تواند بر نمادهای ارز محور نیز تاثیر خوبی داشته باشد.

 

این کارشناس پیش‌بینی کرد شاخص کل تا پایان سال تا حدود یک میلیون و ۳۰۰ هزار واحد رشد خواهد کرد./ تجارت نیوز

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار